جزئیات وبلاگ

image

نحوه نگهداری یخچال

خاک گرفتن بعضی از قطعات می‌تواند باعث آسیب به یخچال شود. پس حتماً برنامه تمیز کردن یخچال را هر چند ماه یکبار پیش ببرید. برای انجام این کار می توانید فضای داخلی و بیرونی را با ترکیب آب و جوش شیرین شستشو دهید. برای اینکه انرژی هدر نرود و برق گرفتگی هم اتفاق نیافتد، یخچال را از برق بکشید. اگر جای خط و خش و ضربه روی درب یخچال وجود دارد، حتما به سراغ ترمیم رنگ بروید.
برای نگهداری از یخچال باید حتما از ترانس استفاده کنید و مستقیم به برق نزنید. طبق تحقیقاتی که تا الان روی لوازم برقی و دستگاه‌های الکترونیکی انجام شده، اگر ضعف یا نوسانات برق شهری وجود داشته باشد، دستگاه خیلی زودتر از کار می‌افتد. در نتیجه برای اینکه این شرایط را کنترل کنید، باید از ترانس استفاده نمایید.
بعد از اینکه نصب یخچال فریزر به اتمام رسید، اول چند لیوان آب و قالب‌های اولیه یخ را بیرون بریزید، زیرا ممکن است ذراتی داخل لوله شلنگ و منبع تغذیه وجود داشته باشد. انجام این کار می‌تواند یکی از نکات مهمی باشد که طول عمر دستگاه را نیز افزایش می‌دهد.
یکی دیگر از اصولی که حتماً باید رعایت کنید، این است که یخچال را تراز نگه دارید تا لرزش نداشته باشد.
دمای محیطی که یخچال در آن نصب شده، نباید کمتر از ۵ درجه سانتی‌گراد باشد که در غیر این صورت عملکرد یخچال دچار مشکل خواهد شد.
اگر کابل برق آسیب دیده، حتما آن را تعویض کنید که این تعویض باید توسط سرویس‌کارِ کارخانه سازنده انجام شود.
مراقب باشید که طول سیم برق یخچال را دستکاری نکنید و خودتان آن را افزایش ندهید.
لوله های پشت یخچال فریزر را حداقل دو بار در سال گردگیری کنید تا جریان هوا به بهترین شکل ممکن در آن حرکت کند.
یخچال را کنار دستگاه‌های حرارت زا مثل آبگرمکن و گاز قرار ندهید که یکی از مهم‌ترین اصول نگهداری از یخچال است و باعث می‌شود که به موتور آن فشار بیش از حد وارد نشود.
همچنین باید حواستان باشد که غذای داغ داخل یخچال نگذارید که به شدت آسیب‌زننده است.
محافظ‌های مخصوص یا درب مناسب را روی غذاها قرار دهید، زیرا بخاری که از آنها حاصل می‌شود، باعث می‌شود تا برفک هم داخل یخچال فریزر افزایش پیدا کند و برای ذوب کردن آنها هم انرژی بیشتری مصرف شود.
هرگز ورق نایلونی یا پارچه را داخل طبقات یخچال فریزر خود در هیچ برندی قرار ندهید، چون باعث میشود که جریان هوا به صورت متعادل حرکت نکند.
بعد از اینکه یخچال را به برق متصل کردید، اجازه دهید که حداقل ۳ ساعت داخل یخچال خالی باشد تا برودت به حد کافی برسد و بعد داخل آن را پر کنید.
زمانی که می‌خواهید دوشاخه را از برق خارج کنید، هرگز سیم آن را نکشید و محکم بگیرید و به طور مستقیم از داخل پریز دربیاورید.
مراقبت از کابل برق را هنگام جابجایی یخچال فراموش نکنید تا به آن آسیب وارد نشود.
زمانی که قسمت‌هایی از یخچال خیلی سرد است، دست مرطوب خود را به آن نزنید، زیرا دچار چسبندگی خواهد شد.
حتماً برای تمیزکاری، یخچال را از برق بکشید. مراقب باشید که کابل برق دچار پیچ‌خوردگی، کشیدگی و خم شدن نشود که احتمال برق‌گرفتگی و آتش‌سوزی وجود دارد.